Lili & Susie på Liljan i Borlänge
I går var jag och Camilla på Liljan i Borlänge och såg våra tonårsidoler Lili och Susie. Båda körde så det fick bli ett experimenterande med alkoholfria drinkar, och det fanns en massa goda drinkar att välja mellan. Jordgubb och lime var bland de godaste.
Som vanligt ser Camilla ut att kunna driva ett kärnkraftverk med sin energi :)
 
Lä väl lägga in en normal bild på Camilla åxå
 
När vi hörde att Lili och Susie skulle spela blev vi glatt överraskade, visste inte att de höll igång ännu. Vi skämtade och sa att publiken kommer nog bara att bestå av käringar i vår ålder som vill uppleva nostalgi, och lite åt det hållet blev det faktiskt, publiken var till övervägande del glada tjejer.
Systrarna L&S levererar verkligen, vilka sångröster de har, det går ju inte att lura nån med sånt i en livespelning!
Dessutom är de otroligt gladlynta och pratar och skojar med publiken hela tiden. De tog även upp 4 tjejer på scenen som var på möhippa, alltså fyra olika brudar. De fick sjunga "What´s the color of love" tillsammans med Lili och Susie, riktigt roligt att se. De rev även av en AC/DC-låt, senil som jag är minns jag inte vilken, tror det var "High way to hell". Vad det än var så gjorde de den rejält klösig!!! :)
Och snygga som vanligt är de, ja titta själva!
 
Rällsbuss
I dag har rällsbussen gått mellan Leksand och Falun, vilken söt liten grunka!
 
Johan har svetsat på betesputsen
 
och strax efter började det åska och spöregna djäklar anamma!
 
Ätit gött, grillad fläskfilé med potatis, efterrätt glass och hallon!
 
 
Och nu ska Camilla och jag på nostalgikonsert med Lili & Susie! Ska bli kul :)
 
Harkrankar i grillen
Hälsar på Johan, det märks att man är hos en bonde när det ser ut så här på parkeringen :)
 
När Johan hoppade ur traktorn hörde han nåt konstigt ljud från grillen och trodde det blitt något fel på motorn. Men då var grillen full av harkrankar och det surrade djäklar anamma!

Till kvällen åkte vi till kohagen och kollade läget, allt var bra men det var några miljoner knott som härjade så vi blev inte långvariga.